header

Nieuws Krav Maga Hilversum

Image
image2

13 en 15 juli vonden respectievelijk examens plaats voor P3 en P1. Tijdens het examen wordt de student getest op verschillende onderdelen als techniek, drills, doorzettingsvermogen, kracht en conditieonderdelen. 

Image

Op zondag 8 Juli deed een afvaardiging van Krav Maga Hilversum mee aan de "Mud and Water Challenge" in Maurik. De Psycho Pat's, zoals we onszelf gekscherend noemen, bedwongen spectaculaire hindernissen waarbij modder en water de grootste vijand was. Een super geslaagde dag onder het motto "We leave no one behind". We zijn een groep dus starten en eindigen altijd met zijn allen.

Image

23 juni Krav Maga Seminar voor Keerpunt

Vanavond heeft Krav Maga Hilversum een introductieseminar verzorgd voor http://www.keerpunt.nl/

Top gedaan allemaal.

Image

Op 25 juni was GIT Israel Cohen aanwezig bij Krav Maga Hilversum voor het verzorgen van een spectaculair 3 uur durende seminar (Fighting Spirit). 

Israel Cohen, Expert level 3 en hoofd van de Militairy & SWAT division van de IKMF. Deze GIT heeft de meeste combat ervaring als voormalig teamleader van een elite commando eenheid. Na 3 schot- en 8 steekwonden te hebben opgelopen tijdens diverse missies, is hij de persoon die feiten van fictie kan onderscheiden. 

Maandag 29 februari deden negen kravisten examen voor hun P1 Level. Alle 9 kandidaten hebben het examen met succes afgerond. Bekijk hiernaast een korte impressie van het examen.

P2 Afbeelding
P4 Afbeelding

Zaterdag 20 februari vond er een landelijk examen plaats onder het toeziend oog van Israel Tamir (GIT Expert 4). Vijf P2 kandidaten en vijf P4 kandidaten van Krav Maga Hilversum ondervonden de zware beproeving. Van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

19-9-2015

Na goede ervaringen met Warrior Fitness bij Fighting Tactics zijn we vandaag gestart met de Warrior Fitness lessen bij Krav Maga Hilversum. Zeven sporters gingen de uitdaging aan en hebben de nodige calorieën verbrand. Warrior Fitness is een kracht- en conditietraining die je specifiek traint op de explosiviteit, reactiesnelheid en het doorzettingsvermogen dat je nodig hebt voor Krav Maga. We werken veel met medicinballen, Bulgarian Bags, Plyoboxes, Battle Ropes en allerlei bodyweight- en plyometrische oefeningen

23-1-2016
foto 2

Op 23 januari heeft Rick Lablans (Expert 2) van Fighting Tactics een clubtraining verzorgt bij Krav Maga Hilversum. Een zeer succesvolle training, waarbij verschillende high level technieken de revue zijn gepasseerd. 

19-9-2015

Vandaag vond er een examen plaats voor P1 en P3 studenten. Het was een zwaar examen, met een mooi resultaat. Alle 13 kandidaten zijn geslaagd. Krav Maga kent geen gekleurde banden maar gradaties. Deze worden onderverdeeld in 4 hoofdcategorieën; Practitioner, Graduate, Expert en Master. Elk van de categorieën, vaak afgekort tot hun initialen, heeft 5 rangen.

31-10-2015

Vandaag vond het landelijk examen plaats voor P2 studenten. Onder toeziend oog van Martijn Bos (Expert 3) deden zo'n 50 deelnemers mee. Er waren zes afgevaardigden van KMH die van begin tot eind hebben staan knallen. We kunnen dan ook met trots melden dat alle kandidaten zijn geslaagd.