header

Warrior Fitness

Warrior Fitness is een kracht- en conditietraining die je specifiek traint op de explosiviteit, reactiesnelheid en het doorzettingsvermogen dat je nodig hebt voor Krav Maga. Maar uiteraard is Warrior Fitness ook uitermate geschikt, voor als je niet aan Krav Maga doet, en gewoon lekker aan je conditie wilt werken.

We werken veel met medicinballen, Bulgarian Bags, Plyoboxes, Battle Ropes en allerlei bodyweight- en plyometrische oefeningen. Een gevolg van het gebruik van je eigen lichaamsgewicht in trainingen is dat overbelasting van de spieren niet of nauwelijks voorkomt. Het gaat puur om functionele training, zodat ons lichaam is opgewassen tegen 'normaal' dagelijks gebruik. Dit maakt Warrior Fitness geschikt voor zowel beginners als gevorderden!

Afbeelding
Afbeelding

Ter illustratie: veel mensen hebben een zittend beroep, dus ze brengen veel tijd door op hun stoel. Vervolgens gaan ze naar een fitnesscentrum, om daar weer zittend aan een apparaat hun oefeningen te doen. Dit is volgens diverse onderzoeken niet functioneel. Hetzelfde geldt voor het isoleren (apart / individueel gebruiken en trainen) van je spieren. Het doel van ons spiersysteem is om de afzonderlijke spieren te laten samenwerken. Het gaat er dus om hoe sterk ze zijn in samenwerking met elkaar. Uiteindelijk draait alles om het functionele gebruik ervan. In plaats van 'hoe sterk zijn je spieren', gaat het erom 'wat kun je ermee'.

De trainingen zijn leuk en zwaar! Let wel, ze zijn zo zwaar als je ze zelf maakt: wanneer je sterker wordt en je conditie verbetert, kun je zwaarder, sneller, en dieper gaan. Die keuze is aan jou! Wij maken het mogelijk, en zullen helpen je te motiveren!

Beginner of gevorderd, probeer het eens, en meld je aan.

Warrior Fitness, iedere dinsdag van 19:30 tot 20:30 uur bij Krav Maga Hilversum. Beginner of gevorderd meld je snel aan. Het aantal plaatsen is beperkt.

De Warrior fitness lessen worden los aangeboden, en vallen niet binnen een Krav Maga abonnement. 

#Krachttraining #Conditietraining #Explosiviteit #BootCamp #KravMaga #HIIT #Doorzettingsvermogen #Motivatie

Bedankt voor uw gegevens.

Er zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.