Patrick Rietveld

Voordat Patrick met Krav Maga begon, deed hij aan kyokushin karate, kickboksen en jiu-jitsu. Patrick is gestart met zijn Krav Maga carrière bij Rick Lablans. Eerst als leerling en later als instructeur. Patrick volgde de intensieve instructeursopleiding (CIC) bij de International Krav Maga Federation met o.a. Amnon Darsa, Tamir Gilad en Israel Cohen. In 2014 opende Patrick zijn eigen Krav Maga school in Hilversum. Sometimes a teacher always a student, zo haalde hij in mei 2017, met een score van 100% het felbegeerde Expert niveau in Israël. Patrick is eigenaar en hoofdinstructeur bij Krav Maga Hilversum waar wekelijks les wordt gegeven aan vele studenten. 

Image

Dorieke startte in 2010 met Krav Maga. Al snel zag zij hoe Krav Maga mannen, vrouwen maar vooral ook kinderen kan helpen om meer weerbaar te worden en zichzelf te leren verdedigen, iets wat goed aansloot bij haar opleiding tot pedagogisch werker in de jeugdzorg.

In 2013 begon zij met het assisteren bij Krav Maga lessen voor kinderen en vrouwen en in 2015 volgde zij de intensieve Krav Maga Civilian Instructor Course bij onder anderen Tamir Gilad (Expert 5) en Avi Moyal (Master 2 en Chairman IKMF). In 2017 behaalde zij daarnaast het diploma voor Kids Krav Maga Instructeur.

Momenteel werkt Dorieke als Krav Maga instructeur bij Fighting Tactics in Nijkerk en als Kids Krav Maga instructeur bij Krav Maga Hilversum.

Stephan maakte al op jonge leeftijd kennis met vechtsport. Zo is hij al op vierjarige leeftijd begonnen met Judo. 

Vanaf deze periode heeft Stephan veel verschillende vechtsporten beoefend van gewapend tot ongewapend. Altijd opzoek naar iets wat “echt” en realistisch is. In 2005 kwam hij hierdoor voor het eerst in aanraking met Krav Maga. Op aanraden van een vriend heeft hij een proefles Krav Maga gevolgd en is sindsdien helemaal verkocht.

Begin 2013 heeft Stephan, met succes, de instructeursopleiding afgerond bij de IKMF.

In het dagelijks leven is Stephan werkzaam als coördinator beveiliging voor een trainingsbureau en geeft hij trainingen op het gebied van sociale veiligheid. 

Image
Afbeelding6

Arno Grundeken, Avi Moyal en Patrick. Op de foto na het behalen van het Expert 1 Examen in Israël.

Afbeelding5

Op de foto met Tamir Gilad na het behalen van het Expert 1 examen in Israël.

Afbeelding4

Op de foto met Israel Cohen (De kleine in het midden) en Arno Grundeken na het behalen van het G4 examen.

Afbeelding1

24 dagen verder, acht kilo lichter en o zo blij om het instructeursdiploma uit handen te krijgen van niemand minder dan Tamir Gilad.

 

Afbeelding2

Het eerste deel van de instructeursopleiding (CIC) werd gegeven door Amnon Darsa (rechts) deze werd begeleid door Dan Oren die ten tijde van de CIC werd opgeleid tot GIT (links)

Afbeelding3

Op de foto met Tamir Gilad en Rick Lablans voor het pand van Fighting Tactics.